Založ si blog

Komu vadil priamy prenos z vojenskej prehliadky v Moskve k 70. výročiu skončenia vojny ?

Nie som rusofil. Nemám ani žiadne sympatie k Putinovi a jeho svojským predstavám o rozpínavosti Ruska. Podobne mi nie je sympatický ani pokrytecký Obama a agresívne americké ataky na iných kontimentoch za účelom získavania nerastných bohatstiev.

Ale rád by som si pozrel naozaj CELÚ vojenskú prehliadku v Moskve, pretože jedine toto je naozajstná vojenská prehliadka, na ktorú sa dá pozerať. Preto som si prepol na TA3, kde dali iba krátky úvodný zostrih a potom pokračovali v podúrovňovom balaste bežných /ne/udalostí.

Prepol som aj na ČT24, kde avizovali 2 hodinovú reláciu k uvedenej prehliadke – sklamali ma , pretože do štúdia prišli kváziodborníci na teplú vodu z vojenských dejín  a vzrušovali sa nad svojimi rečami o ničom. A prehliadka si bežala kdesi v pozadí…

Som sklamaný, pretože predtým ešte STV a po bolestnom pôrode RTVS túto prehliadku vysielala – ale asi preto, že vtom čase tam pochodovali aj vojaci USarmy, ktorí boli možno tiež v Iraku, Afganistane a bohvie kde, ale pretože sme potrebovali pochlebovať USA, tak prehliadka bola.

Ja by som si veľmi rád pozrel vojenskú prehliadku Slovenských ozbrojených síl, ale keď vidím v niektorých šotoch tých našich pretučnelých profesionálnych vojakoch, ktorí nebežia,ale sa iba klátia po teréne, tak si iba spomeniem na svoju 2 ročnú vojenskú službu, kde všetko muselo presne a prísne fungovať tak ako to bolo potrebné !

Áno, chcel som sa pokochať pohľadom bývalého absolventa základnej služby na skutočnú vojenskú prehliadku, ale to bude možné asi len vtedy, ak budem jedným z majiteľov kúpených médií a budem im diktovať svoje pokrivené vízie…..

 

P.S. Som pripravený aj na reakcie tých holobriadkov, ktorí vojenskú službu nikdy nevidel nezažili – akurát ju absolvovali pri televízii pri všetkých amerických bojových filmoch….

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Izrael / Hamas /

Hamas súhlasil s návrhom o prímerí, ktorý je pre Izrael neprijateľný

06.05.2024 19:11, aktualizované: 22:53

Katar a Egypt už niekoľko mesiacov pôsobia ako sprostredkovatelia mierových rokovaní.

Russia Orthodox Easter Putin

Putin po piaty raz. Slovenský diplomat bude pri jeho "pomazaní"

06.05.2024 17:29

Štafáž na inaugurácii Putina bude popri domácej "verchušky" robiť iba časť diplomatického zboru. Zastúpené bude aj Slovensko, ktoré na rozdiel od viacerých západných spojencov pozvanie neodmietlo.

Nemocnica Poprad

Vyskočil? Polícia preveruje úmrtie muža v areáli popradskej nemocnice

06.05.2024 16:56

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 150136x
Priemerná čítanosť článkov: 2145x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy