Založ si blog

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do                     povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016.

 

Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú  musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli priradené Košiciam ako Európskemu mestu športu na rok 2016 v rámci rozvíjania športového ducha každého jej jedného obyvateľa…

 

Podľa osnovy ich zlodejského príbehu sa aktivita zručnosti jednotlivých aktérov tejto skupinky  delila na úlohu nielen na vyhodnocovania terénu – teda sídliska KVP, ale aj osôb, v tomto prípade osoby, ktorá dá dôvod podľa výšky výberu v hotovosti z bankomatu na zahájenie akcie : rýchlo ber, koľko môžeš. Samozrejme, po čase čakania si aktéri všimli ženu, ktorá s finančnou injekciou 300 eur v peňaženke  najprv navštívila predajňu, aby sa potom aj s nákupom potravín usadila v osobnom aute.

Ako neskôr povedala, všimla si, že táto skupinka očividne javila záujem o monitorovanie jej činnosti, hlavne túto časť, keď si náhle zveľadila svoj skromný finančný kapitál. No určite nečakala, že po nasadnutí do auta sa zo strany spolujazdca otvoria dvere , v ktorých sa zjaví spravodlivý zbojník, aby ju jasne vyzval na výber 100% DPH spolu aj s kabelkou, ktorú si dravo privlastnil napriek protestom prekvapenej obete.

Športovec bol to rúči, pretože svoj akt sily presadil akurátne a následne prešiel do rekreačného behu víťaza štafety v rámci hesla : čo je tvoje, je aj moje – a čo je už moje, do toho ťa nič ! Našťastie v tomto osobnom nešťastí pomohlo núdzové volanie na tiesňovú linku, ktorá okamžite nasadila najbližšiu hliadku policajtov. Táto už  počas niekoľkých minút, včítane opisu pentice páchateľov skupinky najprv autom – a potom po zhliadnutí aktérov aj rýchlym behom dostihla netrénovaných bežcov, aby im ešte pred Levelom č. 9 oznámila, že :  Game is Over !

Happy end by bol namieste, pretože celý lup aj s kabelkou bol vrátený na správnu adresu, len uvedená skupinka bude musieť prerušiť svoje chabé športové aktivity na pasívnu činnosť zarámovanú v obvode úzkej väzenskej cely.

Veniec víťazstva však neochvejne prislúcha štátnej spravodlivosti, ktorá si taktiež ctí športového ducha a pravidelným tréningom si ho rozvíja – a to nielen iba v Košiciach a nielen iba kvôli tomu, že mesto Košice je naozaj Európskym mestom športu na celý rok 2016 . A treba si zapamätať, že počnúc 6. januárom  až do decembra sa bude v rámci tejto akcie  mesačne aktívne zapájať  množstvo nadšencov z celého okolia aby  sa nezabudlo, že zdravý pohyb na čerstvom vzduchu je prioritou číslo jedna……len aby sme všetci za PC, či tabletmi úplne nezakrpateli…

 

P.S. info z 15.januára 2016 oblastného denníka

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Merkelová nechce prijať imigrantov k sebe na centrálu, pretože je to politický puč na ňu od P. Dreiera !

15.01.2016

Až teraz sa ukázalo akú má „pravú “ tvár politika kancelárky Merkelovej ohľadom jej pozvánky pre utečencov ! Pokiaľ je skrytá vo svojom brlohu, teda centrále, odkiaľ „riadi“ a víta obrovský prílev imigrantov, tak je to všetko dobré, pretože to robí pre SVOJE Nemecko ! Ale pozor – táto pokryteckosť a faloš sa jej vrátila vo chvíli, [...]

Russell Bentley

Donbaského kovboja z USA, ktorý bojoval za Rusov, mučili a zabili spolubojovníci. Vojakov čaká súd

20.09.2024 21:30, aktualizované: 22:02

Vojaci majú byť súdení kvôli rôznym obvineniam od prekračovania právomocí, cez užívanie fyzického násilia a mučenia a spôsobenie smrti nedbanlivosťou.

Election 2024 Trump

Zlyhania tajnej služby odhalené: Vyšetrovanie atentátu na Trumpa odkrylo pochybenia ochranky

20.09.2024 20:17

Zlyhanie Tajnej služby, ktorá poskytuje ochranu najvyšším ústavným činiteľom aj exprezidentom, je predmetom viacerých vyšetrovaní.

polícia podvodná zoo

Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo, okrádajú ľudí. Totálny hyenizmus, reaguje polícia

20.09.2024 18:36

Totálny hyenizmus. Podvodníci sa na Facebooku vydávajú za bratislavskú zoo v čase, keď tá skutočná čelí následkom ničivých záplav, uviedla polícia.

harrisová, trump

Predčasné voľby v USA odštartovali: Voliči troch štátov už rozhodujú, kto povedie Biely dom

20.09.2024 18:20, aktualizované: 19:14

Väčšina štátov americkej Únie umožňuje predčasné hlasovanie alebo hlasovanie poštou, aby ľudia neprišli o možnosť voliť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 152109x
Priemerná čítanosť článkov: 2173x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy