Založ si blog

V mene humánnosti ? : Ring voľný – na kolesách . ..

Nuda dnešnej mládeže sa prenáša do nových foriem sebarealizácie v nových formách.

Bitka v bare, krčme, v škole, pred školou, či na ulici ? – slabá to útecha.

Čo si to tak skúsiť cestou domov v pohodlí autobusu, či trolejbusu, však nejaká tá prijateľná obeť sa nájde. V prešovskom trolejbuse to začalo, v žilinskom sa pokračovalo a teraz už vedie prím /MHD nezavinene/ košická verejná doprava, kde akoby skôr priťahoval, ako by odrádzal aj spustený kamerový systém. A mladíci, samozrejme v alkoholickom opojení dostávajú krídla a ich ruky už nepoužívajú päste, ale najnovšie kamene, či iné predmety. Nuž aj keď sú nakoniec aj tí útočníci  – ako v tej dobrej rozprávke – dolapení a vraj aj potrestaní : ha ha ha ..že vraj tri mesiace podmienečne /!/, tak mi chýba čosi iné ako dovetok k celému incidentu.

Kto a ako sa ospravedlní obeti /obetiam/, kto im v prípade práceneschopnosti nahradí ujmu nielen na zdraví, ale aj na poškodení odevu, či psychickú ujmu ? Prečo v takýchto prípadoch sa neberie na zreteľ, že aj ten vodič, či zbitý revízor je vlastne verejný činiteľ a teda je konečne čas naozaj potrestať delikventov tvrdými trestami, aby sa tým dalo navonok verejnosti, že bolo spravodlivosti učinené zadosť.

NIE ! Večer sa incident stane, na druhý /tretí,štvrtý atď./ deň polícia útočníka obmedzí na slobode, ale už vo večernom spravodajstve vidíme zakuklených a určite vysmiatych grázlov, ako pred kamerami opúšťajú súd voľní ako vtáci, kým za nimi ešte doznieva sudcovské : no no n o .

V mene …humánnosti ! Tak znie ortieľ – a občan si zamyká dvere, zamrežuváva okná a svoje večerné úlety v meste škrtá s pribúdajúcou tmou.

V mene humánnosti…

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

teplomer, horúčavy, pes

Ešte pred týždňom sneh a mráz. Leto dorazilo už aj na sever Slovenska

29.04.2024 20:17

Ešte v nedeľu letnú teplotu zaznamenali len v Mužli neďaleko Štúrova.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149858x
Priemerná čítanosť článkov: 2141x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy