Založ si blog

Komu vadil priamy prenos z vojenskej prehliadky v Moskve k 70. výročiu skončenia vojny ?

Nie som rusofil. Nemám ani žiadne sympatie k Putinovi a jeho svojským predstavám o rozpínavosti Ruska. Podobne mi nie je sympatický ani pokrytecký Obama a agresívne americké ataky na iných kontimentoch za účelom získavania nerastných bohatstiev.

Ale rád by som si pozrel naozaj CELÚ vojenskú prehliadku v Moskve, pretože jedine toto je naozajstná vojenská prehliadka, na ktorú sa dá pozerať. Preto som si prepol na TA3, kde dali iba krátky úvodný zostrih a potom pokračovali v podúrovňovom balaste bežných /ne/udalostí.

Prepol som aj na ČT24, kde avizovali 2 hodinovú reláciu k uvedenej prehliadke – sklamali ma , pretože do štúdia prišli kváziodborníci na teplú vodu z vojenských dejín  a vzrušovali sa nad svojimi rečami o ničom. A prehliadka si bežala kdesi v pozadí…

Som sklamaný, pretože predtým ešte STV a po bolestnom pôrode RTVS túto prehliadku vysielala – ale asi preto, že vtom čase tam pochodovali aj vojaci USarmy, ktorí boli možno tiež v Iraku, Afganistane a bohvie kde, ale pretože sme potrebovali pochlebovať USA, tak prehliadka bola.

Ja by som si veľmi rád pozrel vojenskú prehliadku Slovenských ozbrojených síl, ale keď vidím v niektorých šotoch tých našich pretučnelých profesionálnych vojakoch, ktorí nebežia,ale sa iba klátia po teréne, tak si iba spomeniem na svoju 2 ročnú vojenskú službu, kde všetko muselo presne a prísne fungovať tak ako to bolo potrebné !

Áno, chcel som sa pokochať pohľadom bývalého absolventa základnej služby na skutočnú vojenskú prehliadku, ale to bude možné asi len vtedy, ak budem jedným z majiteľov kúpených médií a budem im diktovať svoje pokrivené vízie…..

 

P.S. Som pripravený aj na reakcie tých holobriadkov, ktorí vojenskú službu nikdy nevidel nezažili – akurát ju absolvovali pri televízii pri všetkých amerických bojových filmoch….

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149723x
Priemerná čítanosť článkov: 2139x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy