Založ si blog

3 x a dosť pre mladých vodičov: Prvý byť v cieli, Druhý byť v esemeskovaní za volantom a Tretí vo výdrži alkoholu…

Humor, ktorý sa na nás valí ústami v médiách od pána Lipšica, nám určite všetkým pošteklí bránice. To staré : 3 x dosť….Pamätáme sa ešte z pred minulých rokov, kto si takto zohrieval politickú polievočku.
A ešte tu chýba ten povestný hrozivý prst súdneho politika – a to je vlastne všetko. Divadlo sa končí, svetlá zhasínajú a novinári sa idú občerstviť. A opäť máme zasa o čom písať.
Ale aby to nebolo suchopárne, páčil sa mi minule šot v správach, kde mladý vodič nabúral do statnej storočnej lipy, lebo za volantom esemeskoval. Resumé k tomuto prípadu bolo veľmi skvostné : Tie stromy treba čím skôr zrúbať ! Ale ani slovo o tom, kto pochybil !
Podobne pred rokmi sa stala tiež autonehoda, keď vodič, ktorý obdivoval za volantom krásy prírody spolu s manželkou tak, že vyšiel z cesty, pričom sa pravou stranou auta napichol na drevené zábradlie za priekopou, včítane svojej manželky. Resumé nehody? Vodič podal trestné oznámenie na majiteľa pozemku, ktorý si takto nebezpečne počínal a svojvoľne si ohradil svoj pozemok….
A to je to pravé orechové na Slovensku : Nikdy sa nehľadá ten pravý vinník, ale vždy celé vyšetrovanie smeruje kamsi do stratena a pomenúvajú sa veci, ktoré absolútne nič nemajú so spôsobením nejakého trestného činu, či závažnej automobilovej nehody.
Už len odkaz politikom : 3 x a dosť, vášmu prázdnemu táraniu !

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

EÚ / Slovensko / SR /

Stovky ľudí v Bruseli roztiahli obrovskú vlajku EÚ. Nečakane prišla von der Leyenová, pozdravila aj Slovákov

01.05.2024 19:48

Stovky ľudí si v bruselskom parku pripomenuli 20. výročie rozšírenia Európskej únie roztiahnutím obrej vlajky EÚ.

Nożykova synagóga

Na varšavskú synagógu hodili tri Molotovove koktaily. Duda aj Sikorski útok odsúdili

01.05.2024 19:30

Izraelský veľvyslanec v Poľsku Jakov Livne uviedol, že "nehorázne antisemitské útoky ako tento nemožno dnes tolerovať".

Výstava / Ruská propaganda / Tank / Abrams M1A1 /

Moskva vystavuje západnú vojenskú techniku ukoristenú v bojoch na Ukrajine. Skvelý nápad, komentoval Peskov

01.05.2024 18:30

Rusko kritizuje dodávky západných zbraní a vojenského vybavenia na Ukrajinu a považuje ich za dôkaz priameho zapojenia NATO do konfliktu.

Robert Fico v ZKW Slovakia s. r. o.

Nočná práca prináša zdravotné riziká a nízke ohodnotenie: Fico vyzval zamestnávateľov na zmenu

01.05.2024 17:15

Slovensko dnes síce oslavuje aj dvadsiate výročie vstupu do Európskej únie, Fico si to však chce pripomenúť až vo večernom galavečeri a sľubuje zásadný prejav.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149905x
Priemerná čítanosť článkov: 2142x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy