Založ si blog

Patent na ANTIDOPRAVU azylantov v smere : Európske brehy

Mám dojem, akoby všetkým účastným štátom, ktoré majú problémy s tzv. utečencami, či budúcimi azylantmi, či budúcimi vojakmi moslimského bratstva v utajení – ale hlavne politikom a hlavám štátov, ktorých sa to týka, že im  teda poriadne MäKNE MOZOG !

 

Nových a nových správ pribúda a hovorí sa o nemeckých,talianských, britských či belgických špeditéroch, ktorí NEÚNAVNE nakladajú utečencov do svojich lodí a v rámci perfektnej a serióznej dopravy v rámci myšlienky HUMANITY si ich privezú do svojich prístavov, kde ich riešia a pomaly pripravujú na prerozdeľovanie do štátov Európskej únie podľa systému á-la Brusel !..

H  L  U  P  Á  C  I     !

 

Nie som prvý, ani posledný, ktorého napadol tento jednoduchý nápad :

 

Čo bráni tomu, aby všetci zúčastnení záchranári zo spomenutých štátov brázdili svoje morské teritóriá nepretržite a pri zachytení utečencov a budúcich kvázi-azylantov ich sústredili na svojich obrovských vojenských lodiach – a po naplnení ich stavu pekne krásne obrátili svoje lode PLNOU PAROU VZAD – smer Líbia a podobné satelitné štáty !

 

Vykládka by prebehla rýchlo a poďme znova na more, do práce ! Nalodiť utečencov – a vzápätí ich obratom doma vylodiť. A je vymaľované !…….

 

P.S. Najlepší sú tzv. “ humánni občianski aktivisti“, ktorí obhajujú práva afrických azylantov a prirovnávajú ich exodus k úteku našich pár desaťtisíc občanov v časoch Husákovej normalizácie v 70-tych rokoch minulého storočia do rakúskych, či nemeckých utečeneckých táborov. Ale to bolo v inom období a utekali tam pracanti, odborníci, ktorí chceli a mali chuť pracovať a mnohí boli vo svojich oboroch odborníci a nie ako toť negramotný africký ľud aj  so svojou rozvetvenou rodinou…….

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

V Žiari nad Hronom zvýšte pozornosť, pohybuje sa tam medvedica s mladými

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149735x
Priemerná čítanosť článkov: 2139x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy