Kde ste všetci ? : lesby, gayovia a transsexuáli, keď sa verejne prepierajú VAŠE „oprávnené“ požiadavky – ale bez VÁS ?

3. februára 2015, petersson, Nezaradené

Wikipédia :

LGBT

LGBT je (pôvodne anglická) skratka, ktorá primárne znamená „lesbickýgaybisexuálny atransrodový“ (angl. lesbian, gay, bisexual, and transgender), ale ojedinele sa používa aj ako podstatné meno, teda vo význame „lesbická, gay, bisexuálna a transrodová osoba/osoby“. Drobným variantom je menej častá skratka GLBT („gay, lesbický, bisexuálny a transrodový“ resp. ojedinele príslušné podstané meno); od skratky LGBT sa odlišuje tým, že je menej feministická, pretože slovo lesbický má až na druhom mieste.

  Mediálne šialenstvo graduje a každé médium sa snaží priživiť na tejto téme.    Myslím, že najviac sa usilujú všetky televízie na našom trhu uviesť a privodiť každého občana do tejto akože háklivej problematiky, pretože referendum sa blíži a je to s názormi a polemikou stále horšie a horšie….
Čo ma však v tejto veci udivuje je stály a pokrytecký postoj tých, ktorí neustále spoza bučka kričia, že sú upierané ich práva, na ktoré majú akože oprávnený nárok !
  DOBRE – ALE PREČO DOTERAZ  ANI JEDNA  Z UVEDENÝCH SKUPÍN  MENŠÍN   
 
                                              A  N  I     R  A  Z 
NEPRIŠLA NA TELEVÍZNU DISKUSIU, ABY VEREJNE OBHÁJILI SVOJE POŽIADAVKY ?
  Nikto nikoho ešte doteraz za jeho názory verejne neukameňoval,ale toto nie je žiaden boj za svoje práva, je to pokrytecké vyčkávanie, ako sa verejnosť k tejto téme háklivej postaví.   Akoby naozaj niekomu vyhovovalo, že :  O NÁS, ALE SAMOZREJME – BEZ NÁS  !…