Čo treba na reality-šou ? Jednu bustu, kameru a dvoch kohútov na jednom smetisku…

15. marca 2011, petersson, Nezaradené

Tých kohútov v rámci dvoch bojových skupiniek samozrejme rádovo pribúda aj s vybičovanými emotívnymi vášňami, ktoré si oba tábory udržujú na patričnej vysokej „úrovni“pri slovných útokoch.
Tak – tak, po zhliadnutí televízneho šotu v opísanom obsadení a s nasadením patričného hereckého obrazu som sa musel krotiť, aby som sa od smiechu nezgúľal z kresla pred televíznou obrazovkou. V popredí scény si na podstavci trónila busta, ktorá mala určite veľmi škodlivé účinky na účastný dav. Už len jej meno, začínajúce na písmeno „E“ pôsobilo veľmi zle v danej chvíli : …..žeby ďaľšie škodlivé „éčko“ na slovenskej kvázi-politickej scéne ?
Asi áno – lebo niekomu muselo prísť nejako zle od žalúdka, vlastne možno chytil nejakú behavku, pretože sa tam objavil aj toaletný papier ako súrna potreba na utretie vzniknutého produktu. A tu by som mal vlastne skončiť, pretože finále celej udalosti bolo asi v tom vyprodukovanom produkte, ktorý tu ešte doteraz smrdí. Ako to posolstvo pre ostatnú slovač: ..Už len toto nám treba ?….