Čo si tak niečo ukuchtiť : Občan malou vareškou a prezident veľkou varechou ?…

6. marca 2011, petersson, Nezaradené

Nedeľný podvečer je viacmenej vyvrcholením gurmánskych hodov, typických pre posledný deň týždňa. Teda viac – menej umenia našich mám, manželiek či babičiek, rezko sa obracajúcich pri sporákoch s ich typickým slovenským nástrojom, malou vareškou. A čo všetko s ňou dokážu ukuchtiť, či vykúzliť pre blaho mužských žalúdkov.
A naproti tomu je zasa závideniahodné, aké politické pikantérie sa dajú vymiešať s oveľa väčšou varechou, na prekvapenie občanov, ako aj samotného prezidenta – no hlavne jeho hovorcu, ktorý neveriacky a krútiac hlavou sa veľmi – veľmi počudoval nad tými úbohými kolážami v tlači, ktoré sa snažia silou-mocou napadnúť majestát nenapadnuteľného nášho prezidenta…
Prosím vás, ako môžete , občania uveriť niečomu takému čudu, veď si len chvíľu počkajte a podobné koláže určite budú kolovať aj na fľaškách s alkoholom, či pivom. Ale už s inými tvárami našich prominentných politikov. Presne podľa vývoju politického počasia. Ale k tomu už bude pripravená ale poriadna naberačka. Či ?…..