Kto chodí so svojou kožou na trh, tak…..

2. februára 2011, petersson, Nezaradené

….tak musí aj počítať s tým, že za každé svoje činy, či počiny, buď okamžite, alebo po čase zožne „svoju“ úrodu. Myslím tým na rôzne rýchlokvasené tzv. celebrity a celebritky, ktorí a ktoré sú ochotní za každú cenu zaujať jednoduchú slovač. Či už čítaním o nich v tzv. new bulvárnych plátkoch, alebo v televíznych šotoch súkromných TV, alebo skysnutých smotánkach…

A vlastne všetko dianie okolo nás, ktoré my, bloggeri, na tomto mieste popisujeme a zasa iní , či bloggeri, alebo okoloidúci po elektonických médiáchnzasa taktiež súhlasne, či opozične komentujú.

A takto, viac-menej je to také prázdne tliachanie – avšak do tohto času, pokiaľ sa nejaký kompetetný a zainteresovaný účastník, platený za tie pravé názory – náhle neobjaví. Nie, nie že neobjaví – iba zjaví a náhle zmizne – aj s vaším príspevkom, či komentárom.

Takže takto, vážení, v čase totalitného temna sme mali cenzorov. Teraz v čase pseudodemokracie, máme nad sebou malého boha – admina. Nech sú požehnané všetky jeho zásahy na pamäť jeho živiteľa a strojcu pravej slovnej demokracie na výsosť jeho pravdy pravdivej…

Ak si vezmem rôzne príspevky písané na hranici únosnosti, či niektoré jedovaté komentáre pod nimi, tak sa čudujem, čo všetko sa môže a čo nie. Čo je to pravé orechové a čo zasa to ľavé – boľavé….

Avšak súdnosť jedinca je tu jedinečná v tom, žer ak blogger začne citovať, alebo opisovať obohrané veci, piesne, či výroky niektorých jedincov, ktoré na internete videli a počuli státisíce ľudí, tak VTEDY príde pán admin, aby urýchlene urobil zásah a „potrestal“ bloggera – za porušovanie etického kódexu ….A pritom je to jedno, aj keď háklivé – teda vulgárne slová vybodkuje. Pozor ! – admin ťa pochopil a strestá !

Pravda pravdivá bola – je – a bude v jeho znení tu – a navždy …..