Primátor Košíc ? Nie, zlatá baňa !

12. novembra 2010, petersson, Nezaradené

Tak – a voľby na košického primátora prechádzajú do druhej polovice fázy. Fázy pritvrdzovania v boji o finančné dotácie od svojich sympatizantov. Nasvedčuje to prvá trojka, v ktorej plece popri pleci bojuje p.Raši s p.Knapíkom a novým lídrom p.Kažimírom. A dnešné zverejnené financie, ktoré sú ochotní vynaložiť páni Knapík /40 000 eur/ a pán Kažimír /78 000 eur/, mnohým čitateľom Korzára vyráža dych…
Hmmm, keby tak vedeli, aké financie od Fica putujú na kampaň pána Rašiho, tak by ich asi porazilo. Hlavne , že tu ide o to, kto bude sedieť pri koryte lejúcich sa financií z EÚ na kampaň Košice 2013….
A o to tu vlastne ide ! Nie o pozdvihnutie a zviditelnenie mesta Košice, či zkultúrňovania jeho občana. Ide tu o to, ako si bohapusto napchať vlastné vrecká, alebo skôr kasu svojej strany.
Je to presne podobné, ako istý známy výrok poslanca v parlamente, ktorý po voľbách odkázal tým, čo vyhrali toto: Ste takí nenažraní, že nakoniec potom, čo si z koryta vyžeriete všetku smotanu, sa do neho zvalíte, aby sa k tomu už naozaj nikto nedostal !… A o tom to vlastne je.