Založ si blog

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

KTO  ?

Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky.

 

KOHO ?

Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest…

 

PREČO ?

To sa treba spýtať horeuvedených tzv. odborárok,  ktoré falošnou solidaridou a falošnými sľubmi a ešte falošnejšími úpismi v mene odborov, ale hlavne aj budúcou finančnou injekciou pre odbory s judášskym úmyslom vymámiť od každej jednej, ktorá vyjde z radu –  3 300 eur.

 

ZA ČO  ?

Za fixnú ideu, že keď odídu od svojich pacientov, tak sa im splnia nesplniteľné požiadavky, ktoré im musí táto, už dokončievajúca vláda splniť v expresne rýchlom legislatívnom procese. Veď ako môže odchádzajúca garnitúra okamžite urobiť nejaké opatrenia, keď nemá jasno v tom, či bude aj v ďalšom období vo vláde a tým pádom by sama sebe urobila medvediu službu a vlastne vydláždila cestu možno budúcemu – ale  neschopnému vadiacemu sa kolosu, ktorý by si už teraz pripísal za to nesmierne zásluhy.

 

ZÁVER ?…

Ten bol predsa jasný a zrozumiteľný každému jasne rozmýšľajúcemu človeku. Výpovede sa naplnili k 1. februáru, tým pádom si vedenie nemocníc začalo urýchlene napĺňať stavy cez úrady práce. Rokujúce odborárky počas niekoľkých dní „dorokovali“ a tak si úspešne dovŕšili ďalší gól do vlastnej brány, pretože ich chabé argumenty nemali legislatívnu oporu.

A čo je horšie, tie sestričky, ktoré si mysleli, že ich vedenie nemocníc privíta s otvorenou náručou, sa náhle prebudili po sprche studenej vody , pretože voľných  miest pre ne pomaly ubúda a niektoré asi naozaj zakotvia na úrade práce.

Najhoršie na tom ale je, že teraz už  ANI JEDNA z nich nevie pochopiť, že keď dali s plnou vážnosťou výpoveď, prečo ich nechce bývalý zamestnávateľ vziať a dokonca na ICH pôvodné miesto. Nie je to pokrytecké – tentoraz ale z ich strany ? Aké si to chcú uplatňovať právo voči tým sestrám, ktoré nastúpili na ich miesta, ktoré ľahkomyselne opustili ? Nie je im jasné, že sklamali  nielen zamestnávateľa ale aj svojho pacienta – a teraz by chceli vziať prácu sestrám, ktoré konečne našli zamestnanie cez pracovný úrad ? Trochu choré, nie ?…..

 

 

Ale môžu sa z toho vyliečiť. Nech sa obrátia na svoje skvelé odborárky,tie im určite poradia…

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Merkelová nechce prijať imigrantov k sebe na centrálu, pretože je to politický puč na ňu od P. Dreiera !

15.01.2016

Až teraz sa ukázalo akú má „pravú “ tvár politika kancelárky Merkelovej ohľadom jej pozvánky pre utečencov ! Pokiaľ je skrytá vo svojom brlohu, teda centrále, odkiaľ „riadi“ a víta obrovský prílev imigrantov, tak je to všetko dobré, pretože to robí pre SVOJE Nemecko ! Ale pozor – táto pokryteckosť a faloš sa jej vrátila vo chvíli, [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149559x
Priemerná čítanosť článkov: 2137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy