Založ si blog

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do                     povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016.

 

Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú  musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli priradené Košiciam ako Európskemu mestu športu na rok 2016 v rámci rozvíjania športového ducha každého jej jedného obyvateľa…

 

Podľa osnovy ich zlodejského príbehu sa aktivita zručnosti jednotlivých aktérov tejto skupinky  delila na úlohu nielen na vyhodnocovania terénu – teda sídliska KVP, ale aj osôb, v tomto prípade osoby, ktorá dá dôvod podľa výšky výberu v hotovosti z bankomatu na zahájenie akcie : rýchlo ber, koľko môžeš. Samozrejme, po čase čakania si aktéri všimli ženu, ktorá s finančnou injekciou 300 eur v peňaženke  najprv navštívila predajňu, aby sa potom aj s nákupom potravín usadila v osobnom aute.

Ako neskôr povedala, všimla si, že táto skupinka očividne javila záujem o monitorovanie jej činnosti, hlavne túto časť, keď si náhle zveľadila svoj skromný finančný kapitál. No určite nečakala, že po nasadnutí do auta sa zo strany spolujazdca otvoria dvere , v ktorých sa zjaví spravodlivý zbojník, aby ju jasne vyzval na výber 100% DPH spolu aj s kabelkou, ktorú si dravo privlastnil napriek protestom prekvapenej obete.

Športovec bol to rúči, pretože svoj akt sily presadil akurátne a následne prešiel do rekreačného behu víťaza štafety v rámci hesla : čo je tvoje, je aj moje – a čo je už moje, do toho ťa nič ! Našťastie v tomto osobnom nešťastí pomohlo núdzové volanie na tiesňovú linku, ktorá okamžite nasadila najbližšiu hliadku policajtov. Táto už  počas niekoľkých minút, včítane opisu pentice páchateľov skupinky najprv autom – a potom po zhliadnutí aktérov aj rýchlym behom dostihla netrénovaných bežcov, aby im ešte pred Levelom č. 9 oznámila, že :  Game is Over !

Happy end by bol namieste, pretože celý lup aj s kabelkou bol vrátený na správnu adresu, len uvedená skupinka bude musieť prerušiť svoje chabé športové aktivity na pasívnu činnosť zarámovanú v obvode úzkej väzenskej cely.

Veniec víťazstva však neochvejne prislúcha štátnej spravodlivosti, ktorá si taktiež ctí športového ducha a pravidelným tréningom si ho rozvíja – a to nielen iba v Košiciach a nielen iba kvôli tomu, že mesto Košice je naozaj Európskym mestom športu na celý rok 2016 . A treba si zapamätať, že počnúc 6. januárom  až do decembra sa bude v rámci tejto akcie  mesačne aktívne zapájať  množstvo nadšencov z celého okolia aby  sa nezabudlo, že zdravý pohyb na čerstvom vzduchu je prioritou číslo jedna……len aby sme všetci za PC, či tabletmi úplne nezakrpateli…

 

P.S. info z 15.januára 2016 oblastného denníka

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Merkelová nechce prijať imigrantov k sebe na centrálu, pretože je to politický puč na ňu od P. Dreiera !

15.01.2016

Až teraz sa ukázalo akú má „pravú “ tvár politika kancelárky Merkelovej ohľadom jej pozvánky pre utečencov ! Pokiaľ je skrytá vo svojom brlohu, teda centrále, odkiaľ „riadi“ a víta obrovský prílev imigrantov, tak je to všetko dobré, pretože to robí pre SVOJE Nemecko ! Ale pozor – táto pokryteckosť a faloš sa jej vrátila vo chvíli, [...]

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149430x
Priemerná čítanosť článkov: 2135x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy