Založ si blog

Nájdite si tú svoju – vykradnutú banku!

Krásny to slogan, ako si nájsť tú svoju banku ! Ale ktorú, tú už vykradnutú, či tú, čo ešte bude vykradnutá. Ale, ale, vážení, ani bankári sa neboja zlodejov. Veď načo, však to sú VAŠE peniažky!
A už vidím toho pomyselného bankára, ktroý čítajúc tento blog začína pomaly sinať, zrýchľuje sa mu tep a je zrelý na infarkt ! Čo ten tu trepe o našich starostlivo strážených bankách ? Stačí si pozrieť štatistiku, aha – ešte sa do nej zmestíme. Aj inde sa kradne a ako !

A moja odpoveď ?
Ste všetci, hlavne z toho vrcholového manažmentu nemožní ! Lebo keby len jednému, jedinému z vás záležalo na tom, aby sa dennodenné krádeže vo vašich menších pobočkách nediali – tak by aspoň trochu pohol svojim rozumom. Ak ho vôbec má. A urobil opatrenia, ktoré by minimalizovali, ak nie zabránili akejkoľvek krádeži. A stačí k tomu málo. Mať schopného manažéra pre bezpečnosť banku ako aj jej ľudí. Lenže ak finančná hotovosť je poistená a banke sa vráti, či sa strhne dotyčnému zamestnancovi z platu – je to skrátka doma….
Ja som len toľko chcel povedať, že možno nielen ja, možno aj iní by pomohli dobrou radou, aj keď v banke si sedí na pohodlnej stoličke nie dobre , ale až preplatený manažér na túto problematiku. A pritom mám úplne jednoduchý nápad, dokonca aj viac…
A zaplatí mi za ten nápad niekto ? Trebárs jednomesačným platom obsmŕdača – bezpečnostného technika, manažéra ?
Tak som zvedavý, či sa mi niekto ozve, už horím od nedočkavosti…
Hmmm….ale potom by tie správy v televízii boli také suchopárne….

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

vojna na Ukrajine, Charkov

ONLINE: Chcú Rusi obsadiť Charkov? Lavrov naznačil, že by tvoril 'sanitárnu zónu' okolo Ruska

20.04.2024 07:35

Ruský záujem o Charkov môže súvisieť s vytvorením "sanitárnej zóny" okolo ruských obcí, aby boli mimo dostrelu ukrajinskej armády.

archeológovia, Kremnička, Banská Bystrica

Unikát na Slovensku aj v okolitých štátoch: Miesto brutálnych popráv skúmajú archeológovia

20.04.2024 07:00

V lokalite krvavého masakru ide o novátorský počin slovenskej archeológie. V banskobystrickej časti Kremnička odštartovali výskum na mieste masových popráv.

blinken

Vojaci USA odchádzajú z Nigeru. Krajina sa zbližuje s Ruskom

20.04.2024 06:07

Spojené štáty v piatok súhlasili so stiahnutím svojich viac ako 1000 vojakov z Nigeru a ukončením svojej prítomnosti v tejto krajine.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149597x
Priemerná čítanosť článkov: 2137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy