Založ si blog

Košický Wall tvrdí : Každý starosta mestskej časti, ktorý má plat vyšší ako 2500 eur, je zlodej !

Prečo nemá mesto Košice na výplaty ? Lebo má 22 mestských častí a ak je priemerný plat 2500 eur x 22 = 55 000 x 12 mesiacov =
660 000 eur za rok. A kde sú ešte zástupcovia a kontrolóri !

Už viete, milí košičania, prečo nemá mesto na výplaty ? Lebo ste si zvolili nenažrancov a zasa tí vaši nenažranci dali priestor svojim stranníckym poslancom, ktorí za judášske odmeny pritakávajú svojim chlebodarcom. A stále viac a viac im „podľa zákona“ – neviem na akom základe napísanom, dvíhajú ich nezaslúžené platy !

Je to len a len o platoch – a len a len pre starostov, nie pre občana ! Podľa sľubu starostu a poslanca by mal slúžiť pre občanov, ale po novom slúži starosta pre seba a jeho poslanci takisto, pričom sa vytvárajú nekonečné rodinkárske reťazce, čím pádom je jasné, prečo voľby vyhrajú iba tí, ktorí majú „za sebou “ svojich zamestnancov mestských úradov, ktorí by pri ich nezvolení prišli o svoj príjem .
A preto milí košičania len pekne a poctivo plaťte svoje dane, aby mesto stíhalo kŕmiť celý batalión neschopných mestských úradníkov, ktorí pomaly vypadávajú z okien magistrátu !
Ak niektorí zapredanci zo Smeru tvrdia, že v štátoch EÚ je to viac, tak napríklad vo Francúzsku je priemerný plat primátora, či starostu 3000 eur. Prečo ? Lebo tam majú ozajstné zákony, nie spotvoreniny pre účel prascov pri svojich veľkých korytách…
Za totality mal každý starosta ktorejkoľvek obce klasický priemerný plat mestského úradníka a snažil sa odviesť prácu pre tých, ktorí mu dali mandát. Dnes sa ale všetci starostovia s platom vyšším ako 2500 eur ridia heslom generála Čepičku : 80% času venovať konšpirácii a vzťahom k svojim mecenášom a 20% práce pre občana !
A práve preto sú to zlodeji, lebo z práce pre občana si urobili svoj prachsprostý biznis !
Dokedy, vážení občania, dokedy vážení košickí občania ? A nezabudnite zaplatiť dane – termín sa blíži !

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149567x
Priemerná čítanosť článkov: 2137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy