Založ si blog

Je horší poturčenec od turka, či nenažranec od starostovského kresla v Košiciach ?

Je už načase zastaviť tie Valiace sa kamene judášskych grošov do vreciek všetkých starostovských postov v Košiciach, no najmä tiež do nedobytného valu starostu starého mesta Košíc, Ľubomíra Gregu a jeho servilných poslancov ! – volá a k občianskemu protestu vyzýva tým obyvateľov mesta Košický wall !
Toto veru nemá obdoby, keď so sarkastickým úsmevom a drzou schopnosťou dvojnásobného obrezanca, si nielen starosta starého mesta s platom 4063 eur, ale aj starosta Juhu J. Hlinka s platom 3585 eur, či starostka Jazera A. Jenčová s platom 3107 eur, takto vylepšujú svoju zlú finančnú platovú bilanciu IBA vo svoj prospech, nie v prospech pre nich daní platiaceho občana !
Je to naozaj čistá nenažranosť a ešte väčšia túžba po iných benefitoch vyplývajúcich z týchto postov, pri ktorých „tvorbe“ až priveľmi aktívne pomáhajú aj spriaznení poslanci. Jednoducho povedané, odkedy začal v Košiciach „vládnuť“ aj Smer – a teda a jeho judášski aktivisti v komunálnej politike, odvtedy ide všetko dole vodou. Všetky zaužívané nepísané zvyklosti v obecnom parlamentarizme sú ta-tam a sú nahradené politikou koryta, ktoré sa v ich ponímaní stáva už malým. A preto je potreba toto koryto zväčšiť, aby počas 4. ročného bašovania bolo z čoho naberať !
A najväčší gól tomu dal krajský šéf Smeru P. Žiga, ktorý prirovnáva mestských starostov ako chudobných príbuzných voči im kolegom z komunálnej politiky v zahraničí ! Tak – a už je všetkým jasné, kam to speje….Ale o potrebách zvýšenia životného minima obyčajného občana tiež v rámci EÚ – ani slovo . Toto je to pokrytectvo.
Košický Wall teda vyzýva na petíciu bdelých občanov k ukončeniu tohto bezbrehého bašovania a neúmerného zvyšovania si platov týchto síce zvolených, ale nenásytných starostov, ktorým zo zákona vyplýva iba trojnásobok ich základného platu, teda : 744,5 x 3,21 = 2390 eura ! Všetko ostatné naviac je „dielom“ ich kúpených a servilných poslancov, ktorí sa za odmenu tiež svojho groša dočkajú !
A na záver len toľko: starí židia, ktorí podnikali, vždy vravievali, že radšej centík po centíku – a pomaly dôjdu k svojmu zisku. Práve preto, ja ich na tomto mieste nechcem urážať. Tých starých podnikavcov totiž urážajú títo papaláši, ktorých politika získavania svojich honosných majetkov zaradila do skupiny dvoj-obrezancov !

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, vyhlásilo Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149703x
Priemerná čítanosť článkov: 2139x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy