Založ si blog

Silvester v Paneláku a potom v Ordinácii – psychiatra…

Je to už na spadnutie, je už tu – náš blížiaci sa zreprízovaný a vyreprízovaný Silvester ! Abonenti a upozeranci všetkých televíznych kanálov už teraz horlivo listujú v televíznych programoch a krúžkujú si svoje relácie a filmy, ktoré ako na potvoru v rovnakom televíznom čase vysielajú dominantní „tvorcovia“ slovenskej kultúry.
Nuž čo, asi najlepšie zabodujú pre obyvateľov v paneláku Panelák, pre sympatizantov nemocníc a ich ľúbivých lekárov, či pekných sestričiek, zasa Ordinácia – a pokiaľ divákovi z tohto nekonečného pozerania nedrbne a neovalí niekoho po hlave, čím by sa zdarma dostal do vyššieho levelu ku sledovaniu Odsúdených, tak……….
…..tak má určite nábeh – a tutovo bez výmenného lístka – možnosť prednostného navštívenia Psychiatrickej ambulancie. A prečo ?

Nuž preto, že táto moderná doba odnaučila ľudí od bežných susedských vzťahov, či bežnej susedskej komunikácie. Dnes si radšej každý ide pozrieť virtuálnych panelakárov,lekárov, či aktuálne väzenkyne , aby s nimi prežíval hŕbu 3D nezmyslov, vykonštuovaných hordou scénaristov odchovaných Krausovými zlepencami….
Normálneho diváka vo vyspelej krajine by asi šľak trafil, no u nás sa na hrubú kožu náročného konzumenta týchto odvarov asi niečo nalepí. Ale to je všetko, pretože pod túto hrubú kožu sa už nič viac kultúrneho nedostane. A tak nám treba !
Takže, prosím, nevypínajte televízory, plazmy, LCD, či projektory – a snite aj s tvorcami programov svoje 3D sny ….!

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149580x
Priemerná čítanosť článkov: 2137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy