Založ si blog

Zadubení zvukári so Steel arény v Košiciach.

Nová doba ! Tak sa to nazýva, ak chceš byť IN ! A v rámci svojej programovej či vlastne hudobnej produkcie to musíš zúčastneným divákom prezentovať nie svojím talentom, ale hurónskym Zvukom !
Pred necelým týždňom, v sobotu 13.novembra 2010 urobil US Steel Košice v rámci svojho 10 ročného pôsobenia na Slovensku akciu pre svojich zamestnancov. Túo akciu im daroval ako také malé pohladenie za ich spoluprácu, pretože nič iné už minimálne do konca roka nedostanú. Myslím finančný bonus – tzv. variabilná mzda – ktorá donedávna ešte fungovala. Nuž,čo bolo – to bolo…Ale teraz nie o tom.
Program bol síce pozliepaný, ale nejak sa to rozbehlo – hlavne pri hudobných kreáciách : či už Čekyho, Železiara, alebo Diabolských huslí.
A práve tento hudobný zážitok, ktorí neskôr ukončili aj No name, bol veľmi kruto poznamenaný jeho hlavným dekórom – zvukom. To nebolo normálne ozvučenie hudobnej produkcie, pri ktorom účastník vníma celovú hudobnú pohodu ! To bola kakofónia ryčiacich a dunivých zvukov, ktoré prechádzali až do chrčania vybudenej neviem koľko tisíc wattovej aparatúry. Basová linka cvičila s vnútornosťami účastníkov – a vysoké zvuky z výškových reproduktorov trhali ušné bubienky ! Áno, bolo to utrpenie tam vydržať, ale po Diabolských husliach som aj ja rýchlo opustil toto diabolsky desivé zvukové prostredie. A k tomu neschopný moderátor, ktorý sa trápne etabloval pri p. Majeskej. Snažil sa svoje emócie – asi depresívne – vybudiť silou svojho hlasu do maximálne nabudených mikrofónov ! Mnohí sme mali po akcii pocit, akoby sme toto mali za trest. Ale ja by som dal potrestať tých zadubených zvukárov ! A to tak, že by som ich postavil pred súpravu ryčiacich reproduktorov aspoň na dve hodiny !
Pretože , ako je zvykom pri KVALITNEJ produkcii, tak zvukár si sadne medzi divákov a tak si naladí aparatúru. Zadubenci zo Steel arény sú pekne skrytí dole – za plexisklom, pd tribúnou B-35. Videl som ich, aj iich obrovské mixážne pulty pekne zhora, ako trpiaci Jób.
A po celý čas ich „zvukovej produkcie“ som si želal iba jedno : Urobiť im poriadneho kraťasa !…

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

Spain Election

Čisté ruky zašpinili dobré meno španielskeho premiéra. Zavinila to jeho žena. Odstúpi z čela vlády?

25.04.2024 12:00

Má pre mňa cenu zostať na čele vlády napriek tomu, že ma krajná pravica a pravica obhadzujú bahnom? Španielsky líder na svoju otázku čoskoro odpovie.

Michal Šimečka, Ide o pravdu

Šimečka v Ide o pravdu: Eurovoľby budú dôležitý signál dovnútra i navonok. Chceme zapustiť korene aj v samospráve

25.04.2024 12:00

Aj v prípade eurovolieb platí, že "nemôžu mať všetko", nebolo by dobré, aby koalícia mala najsilnejší hlas aj v europarlamente, hovorí Michal Šimečka.

Polícia / Policajná páska / Policajné auto /

Hádka dvoch mužov v obci Dlhá nad Váhom sa skončila vraždou

25.04.2024 11:28

Motív a všetky okolnosti prípadu sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Český predseda vlády Petr Fiala.

Ďalší odchod z Fialovej vlády: končí ministerka pre vedu a výskum

25.04.2024 11:07

Ministerka pre vedu a výskum nemala vlastné ministerstvo, ale len úrad s niekoľkými zamestnancami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149697x
Priemerná čítanosť článkov: 2139x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy