Založ si blog

Francúzska bageta so štipľavou paprikou…

Po včerajšom futbalovom dueli Marseille – Žilina určite zavládol v dušiach fanúškov futbalu naozajstný smútok. Ani nie tak pre ten jediný gól ktorý skončil v sieti bránky Žiliny.

Aj keď skončil po vymyslenom rohu…Po prečítaní viacerých šporových denníkov zo zahraničia – až na pár ojedinelých komentárov, som sa nestretol s veľkým odsúdením nepochopiteľného /ne/rozhodnutia najslabšieho maďarského rozhodcu aj s jeho dvoma „pomocníkmi“ ! Tretia minúta, v ktorej sa neodpískala penalta v prospech hosťujúceho možstva primrazila ku kreslám státisíce divákov pri telivíznych prijímačoch. A k tomu ako bonus niekoľkokrát zopakovaný spomalený záznam z francúzskej televízie. A napriek tomu, že to videli všetci – tak toto nevidel „iba“ jeden ! A tak aj rozhodol.

Stále to neviem pochopiť, prečo aj po tohtoročných MS v Afrike sa nedostala na pretras stará téma videorozhodcu vo futbale tak, ako sme už roky zvyknutí v hokejových zápasoch !

Pokrytectvo rozhodovania pod hlavičkou FIFA s obrovskými dotáciami akoby napovedalo, že tento spôsob sa v tichosti toleruje naďalej, pretože tak sa to robilo doteraz…Akoby sa úpenlivo rôzni sponzori snažili dotlačiť známe a „čitateľné“ futbalové mužstvo do horných priečok ligy majstrov. A potom si to vypijú tí slabší, ktorí predsa nemajú toľko štartov v LM.

Ale najviac ma zarazil takmer žiadny kritický komentár mienkotvorných športových denníkov ! Samozrejme, o francúzskych je škoda písať – tí sú radi, že Marseille sa konečne podarilo uhrať body. Ale ako sa v novinárskych kruhoch vraví, že každá nová zpráva trvá iba do ďaľšieho vydania novín, tak aj tento faux-pas veľmi rýchlo upadne do zabudnutia šporových duelov. A ostane iba výsledok. Výsledok svedomia rozhodcov a pokrytectva tých, ktorí usporadúvajú športové klania v nešportovom duchu !…

Takže, dovidenia s  FAIR PLAY  vo futbalovom  pekle, priatelia….!

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 21:24

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149585x
Priemerná čítanosť článkov: 2137x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy