Založ si blog

Farmársky zákon podľa Fica…a proti ním samým…

To bolo sľubov. Áno, drahí občania, dľa sľubov bývalého premiéra zo serióznej firmy typu „Sľubotechna“ bolo všetkým spravovateľom i užívateľom pôdy od typu záhrad až po malé farmy oznámené, že nadišiel konečne ich správny čas. Čas skutkov, že si vlastnú úrodu, či svoj majetok ohraničený kvázi plotom svojho listu vlastníctva aj konečne k svojej spokojnosti užijú……Hmmm….a vlastne kto ?

Nuž predsa tí šikovnejší : menší, či väčší zlodejíčkovia. Nemajetní a mazaní asociáli, ktorí veľmi presne vedia, koľko si treba ukrojiť z dobrého sústa sesedskej záhrady – teda plody úrody. A v prípade slabšej kvality ovocia, či zeleniny si to prípadne kompenzovať kusom železného plota, alebo brány….

A Boh varuj strestať skutočného pôvodcu sprostej krádeže ! Tak toto sa na Slovensku nenosí a ak , tak v ďalekej Amerike, hen za veľkou mlákou. Lebo slovenské súdy budú vždy stáť na strane zlodeja s humánnym dodatkom . človeče, hádam by ste nezabili asociála kvôli pár eurám. Pre tých pár judášskych eur za nejakú zhnitú zeleninu, či zhrdzavenú bránu ?

A tak náš zákon spravodlivo strestá nevládneho dedka, ktorý chcel asociálovi z osady vzaiť jeho práva : právo na spravodlivé a bezplatné bývanie, právo na sociálne dávky, právo na plodenie dementných polodebilov a právo na to, aby tí, čo ešte pracujú sa podieľali na jeho finančnej podpore.

A tak sa tu nakoniec tlačí do popredia tá pichľavá otázka : kde ostali snahy o uzákonenie pravého a platného zákona? Zákona, ktorý by hovoril iba o jednom, že niet vyššej moci ani iného zákona nad ten, že môj majetok a moje práva stoja nad všetkými zákonmi ako aj nevydarenými jedincami, ktorí doteraz nad tým profitujú !

Ale to by sme asi veľa chceli, stačí, že pred darmožráčmi poslancov /nielen/ z Brusela, ktorí si žijú vo svojich umelých skleníkoch, stoja všetci tí, čo by to mali dať do poriadku – v dokonalom pozore…

Ovčičky sestričky, kam vás doviedli vaše ľúbivé honelníčky ?

08.02.2016

KTO ? Nie sú to len dve hlavné postavy – predsedníčka Odborového združenia sestier a pôrodných asistentiek Monika Kavecká a prezidentka Slovenskej komory sestier a pôrodných asistentiek Iveta Lazorová ale aj všetky ďalšie ich pritakávačky. KOHO ? Všetky podvedené sestričky – hlavne z Prešova, Žiliny, či Trnavy a iných miest… PREČO ? To sa [...]

Mafiánske praktiky líderiek LO voči tým, ktoré by mali výhradne zastupovať !

21.01.2016

Myslím, že talianski odborári, alebo americkí odborári, ktorých riadil známy kontroverzný predák odborov J.R.Hoffa a ktorému bola dokázaná spolupráca s mafiou – by mali prísť na Slovensko sa poučiť niečo nové z praktík, aké vyšli na svetlo sveta práve od oboch líderiek. Takúto špinavosť, akú našili na vlastné lekárske sestry a k tomu ešte [...]

Čierna kronika alebo Divoká skupinka zo známej lokality Košíc + Level č. 9 = Game Over

17.01.2016

Aj správa z čiernej kroniky môže dať informáciu o tom ako sa dá priblížiť do povedomia Košice ako Európske mesto športu v roku 2016. Teda bolo to tak – a dokonca to bola aj penta – teda 5 kusov odvážlivcov, ktorí nemysleli na to, že budú musieť náhle vykonávať aj vlastné športové aktivity, podobné tým ktoré boli [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 70
Celková čítanosť: 149651x
Priemerná čítanosť článkov: 2138x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy